Scroll Top

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord que preveu el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (d’ara endavant RGPD), des de VICAT SCP; venim a informar-li a través del present document sobre les dades personals que podem tractar, com vam realitzar aquest tractament i les seves finalitats.

Recollida de dades finalitatsbase de legitimació i terminis de conservació:

La Política de Privacitat forma part de les condicions generals que regeixen la present web.

VICAT SCP, CIF:  E25553413
Carrer Jacint Verdaguer 4
25600 Balaguer
info@toldosbalaguer.es

Reservat el dret a modificar o adaptar la present Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar la mateixa, i si t’has registrat i accedeixes al teu compte o perfil, se t’informarà de les modificacions.

CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

-Recopilació, finalitat i legitimació de les teves dades personals:

Obtenim informació sobre el teu IP, navegador o durada de visites de forma anònima. Comptem amb un formulari de contacte de les dades del obtingudes podrem posar-nos en contacte amb tu per resoldre qualsevol consulta o dubtes, tramitar comandes, donar informació sobre productes o informar sobre novetats a la web. Les dades analítiques s’utilitzaran per millorar el nostre lloc web així com el material generat pels usuaris. Podrem confirmar la lectura dels emails enviats. Per poder registrar-se i rebre informació del nostre web l’usuari ha d’omplir un formulari d’almenys tots els camps obligatoris, acceptar condicions d’ús i política de privacitat mitjançant Checkbox, en cas contrari no es permetrà l’enviament de la informació.

XARXES SOCIALS

-Finalitat i legitimació de les teves dades personals:

Comptem amb un formulari de contacte de les dades del obtingudes podrem posar-nos en contacte amb tu per resoldre qualsevol consulta o dubtes, tramitar comandes, donar informació sobre productes o informar sobre novetats a la web.
La nostra finalitat és la generació de contingut adequat als seguidors i la creació d’una comunitat amb interessos comuns.
La legitimació per al tractament de les teves dades en el cas de les nostres xarxes socials es basa en l’acceptació de les condicions contractuals particulars que correspongui a cada xarxa social, d’acord amb les seves polítiques de privacitat.

MANTENIMENT DE DADES PERSONALS

VICAT SCP mantindrà les dades dels nostres usuaris fins que els mateixos ens sol·licitin la baixa o deixin de seguir-nos a les nostres xarxes socials.
Qualsevol canvi, modificació o rectificació de dades personals ha de fer per mitjà del teu perfil al nostre web o enviant un mail a vicatweb@gmail.com
Les dades de menors han d’anar acompanyats del consentiment de pare, mare o un tutor legal.
La nostra web disposa de sistemes de seguretat que protegeixen i asseguren la confidencialitat de les dades personals dels nostres usuaris, d’acord amb la nostra política de privacitat per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.
Les dades obtingudes no se cediran a tercers, llevat necessari per obligació legal, tramitació de pagaments o manteniment de lloc web. De totes maneres aquestes dades són tractades dins de la legalitat vigent en la política de privacitat de dades i no podran ser alterats, venuts o difosos per aquests tercers sense el consentiment.

DRETS SOBRE LES TEVES DADES PERSONALS

Accés a les teves dades personals a través de la nostra plataforma web.
Modificació, limitació o eliminació de l’ús de les teves dades.
Reclamacions en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

POLÍTICA DE COOKIES

Fem servir galetes al nostre web. Aquí pots consultar Anar

CONTACTE I RESOLUCIÓ DE DUBTES

Per a qualsevol dubte o consulta sobre la nostra Política de Privacitat de dades pots contactar-nos a ascalfo@gmail.com

MODIFICACIÓ DE POLÍTICA DE PRIVACITAT

VICAT SCP es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord al seu propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), legislatiu o jurisprudencial. Qualsevol modificació de la Política de Privacitat serà comunicada per altres mitjans, com l’enviament de correus electrònics corporatius als usuaris subscrits o registrats i la publicació d’un avís a la nostra pàgina d’inici.
Tot i així, recomanem als nostres usuaris la consulta periòdica de la nostra Política de Privacitat per comprovar possibles modificacions.

 

Avís Legal

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades: VICAT SCP, està domiciliada a la Crta. Sant Llorenç, 2 25614 Gerb (Lleida). A VICAT SCP hi ha una serie de continguts de caràcter informatiu sobre l’activitat que la nostra empresa porta a cap i els serveris que ofereix. El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general la informació relativa a l’empresa i facilitar el contacte d’aquests agents externs amb la mateixa.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat d’ VICAT SCP. Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre a les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica. Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa en Crta. Sant Llorenç, 2 25614 Gerb (Lleida), escriure’ns al següent correu vicatweb@gmail.com o trucar-nos al 973 44 51 88.

CONDICIONS DE ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers. Ser usuari de la web de VICAT SCP implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web. Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS

VICAT SCP no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador. No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, VICAT SCP es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web. Així mateix, VICAT SCP es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això. Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà solament orientatiu i no vinculant. Si l’usuari desitja saber amb exactitud haurà de contactar per algun dels mitjans convinguts amb el departament corresponent de l’empresa.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL INDUSTRIAL

VICAT SCP és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa. Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de VICAT SCP. Tota la informació que es rebi a la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a VICAT SCP de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera. Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de VICAT SCP són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen a la web de VICAT SCP a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents als Jutjats de Lleida, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.